събота, 28 май 2011 г.

Приложението на Сваровски в света

Асортимента на бижутерийния магнат се разпространява днес на много различни места. Кристалните елементи Сваровски намират място в модата, часовниците, гривните, колиетата и огърлиците, обици, пръстени дори и в телефоните. Сигурно сме проспунали някои от тях.



Гривните. Красиви и нежни придаващи ефект на настроение. Кристалите са по няколко вида. Повечето от тях са AB кристали които блестят по силно от всеки друг камък на останалите бижута. Цветовете са във всичките форми които предоставя марката Swarovski.  Материала на гривните е от различна сплав. От качествена стомана до сребърни златни дори и платинени. В повечето случай са от стоманена сплав, която не потъмнява и не корозира,  включваща позлатявани метални елементи около кристала.



Други интересни бижута са колиетата.  Също произведени от AB кристали. Металната част на огърлицата е отново във вида като на гривните. Ето например тази Котка. Невероятно изобретена с aquamarine (Светло сини) кристални очи, а всичко около нея обсипано от малки натурално прозрачни кристални елементи. Привържениците на колиетата и огърлиците биха казали, че това е най - сладкото колие което са виждали. Интересно е че при всяко от бижутата Сваровски показват, че имат вкус и слагат всички цветове които предлагат. Котката например се предлага с зелени, розови, червени и жълти очи. Така любителите на всеки един от цветовете могат да задоволят своя каприз. Цените? Цените са достъпни за всеки клиент решил да закупи бижу.

Да продължим и с обиците. Невероятно изчистени блестящи до натруфени с кристали Swarovski  . Тук също клиента има голям избор. Нека представим изчистените.  Кристала е с цвят tanzanit. Невероятно добре изработени сълзи, придобиващи своята елегантност. Подсказват, че crystal perfect са за кристално перфектни и елегантни натури. Цветове и тук присъстват в своята гама. Цените са достъпни за всички. Качеството е невероятно. Можете да се потопите във вашия луксозен и перфектен свят.



Пръстените. Колко е да кажеш обичам те? Дори и да го покажеш? А ако искаш да го подариш? Това е правилният избор. Подари на твоята половинка пръстен с който ще покажеш колко е значима тя за теб. Сваровски и тук са се постарали да бъдат кристално перфектни.  Уникално изработени във всеки размер и цвят пръстени.
Бохемския магнат са направили дори и годежни пръстени. С тях  отговора Ви който очаквате е на 100 % гарантиран. Няма жена която не би била поласкана от този разкошен подарък.



Всички продукти показани в сайта са изработени от кристални елементи Сваровски. Можете да ги откриете на Българския пазар в магазините предлагащи бижута с бохемския магнат. Цените са достъпни за клиенти дори и с малък бюджет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар